Vállalati biztosítás

Vállalati biztosítás cégek számára

A törvényes egészségbiztosítás mellett minden induló vállalkozónak meg kell fontolnia, hogy melyik vállalati biztosításnak van értelme társaságában. A cél az, hogy meghatározza a nagyvállalati-specifikus kockázatokat, és biztosítsa őket a megfelelő vállalati biztosítással. A vállalati biztosítás esetében tanácsos tanácsot kérni a biztosítási brókerektől és a megfelelő iparági szövetségtől. Az első elemzéshez használja az ingyenes követelmények ellenőrzését.

Biztosítson kockázatokat a vállalatnál

Különösen a vállalati biztosítás területén nagy változatosság van. Akár a szolgáltató, a kézműves, akár a termelési cég, a tevékenység körétől függően, az induló vállalkozónak vagy vállalkozónak gondolnia kell arra, hogy milyen működési kockázatokat szeretne vállalati biztosítással biztosítani. Ahhoz, hogy megkapja a szükséges vállalati biztosítási érzést, vegye figyelembe a következőket:

 • mekkora valószínűség a károsodás konkrét esete a szakmában és
 • Milyen magas lehet a lehetséges kár?
 • Az alábbiakban olyan vállalkozók biztosítási üzletválasztékait találja meg, amelyekkel a vállalkozás indításával konkrét kockázatokat fedezhet.

Foglalkozási biztosítás a felelősségi körzetben

A felelősségbiztosító társaságok olyan vállalati biztosítók, amelyek harmadik személyekkel szemben védelmet nyújtanak. Az alábbiakban bemutatunk egy választást

Rendező és tisztviselők – Biztosítás

Az igazgató és tisztviselői biztosítás (D & O for short) társasági felelősségbiztosítás az igazgatók és igazgatósági tagok számára. A vállalat biztosítja vezetõit harmadik felekkel szemben e vállalati biztosítással. A védelem célja nem csak a szervek (igazgatóság, felügyelő, a felső vezetés, stb), és a vezetők között, de a cég maga. Tehát ez a felelősség biztosítás kiterjed a kockázata a személyi felelősség az eljáró a vállalat számára.

Kárfelelősség

A szakmai felelősségbiztosítás egyes szakmák csoportja számára vállalati biztosításként szolgál, hogy védelmet nyújtsanak a nyújtott szolgáltatások során felmerülő anyagi veszteségekért. Ilyenek például a tanácsadás vagy az orvosi ellátás. Egyes foglalkozási csoportok, például orvosok, gyógyszerészek, jogászok, adótanácsadók vagy könyvelők számára ez a vállalati biztosítás is kötelező biztosítás. Még szakmai tanácsadók, például üzleti tanácsadók, ingatlanügynökök vagy más szolgáltatási foglalkozások esetében is, a szakmai felelősségbiztosítás tökéletesen ésszerű vállalati biztosítás lehet. Ezzel a felelősségbiztosítással kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy ez vonatkozik a speciális foglalkozásokra is, például. A mérnökök, építészek stb. Kifejezett felelősségbiztosítás, mint vállalati biztosítás.vállalati biztosítások

Az ingatlan kárfelelősség

A pénzügyi veszteséges felelősségbiztosítás olyan foglalkozási csoportok foglalkozási biztosítását jelenti, amelyek tanácsadói szerepükön kívül külföldi érdekeltséget élveznek. Így egy speciális szakmai felelősségbiztosítás a tanácsadói, tesztelő és végrehajtó szakmai csoportok, amely kiterjeszti, mint egy társasági biztosítási túl messze a felelősségbiztosítás.

Felelősség-Ez a vállalati biztosítás kiterjed az ügyfelek, a munkavállalók, a látogatók vagy a beszállítók kártérítési igényeire. Ennek eredményeképpen ez a vállalati biztosítás olyan biztosítás, amely, mint a fent leírt két vállalati biztosítás esetében, harmadik fél ellen biztosított. E foglalkozási biztosítás védelme magában foglalja a személyi sérüléseket, anyagi kárt és pénzügyi veszteséget. A kiterjesztett vállalatbiztosítás esetében a környezeti felelősséget meg kell vizsgálni. Ez a vállalati biztosítás a vállalkozás által okozott szennyeződés vagy a működésből eredő tevékenység által okozott környezeti károk (levegő, víz, talaj) elleni védelemre szolgál.

gépjármű-felelősségbiztosítási

Olyan foglalkozási biztosítás, amely védelmet nyújt Önnek a járműpark használatából eredő esetleges károkért. Ez a vállalati biztosítás magában foglalja a személyek, az eszközök és a vagyon kárát. Azonban a saját gépjármű kárára az átfogó biztosítás vonatkozik, és nem a gépjármű-felelősségvállalás, mint vállalati biztosítás.

A termékfelelősség

A harmadik fél számára okozott károkért felmerülő foglalkozási biztosítást az Ön üzletének hibás termékei okozzák. Ezt a vállalati biztosított a fent leírt állami felelősségvállalással kombinálhatja. A termékfelelősség olyan vállalati biztosítás, amely kifejezetten releváns a feldolgozóipar, valamint a beszállítók és az engedélyesek számára.

Biztosítási iparágak:

 • biztosítás
 • Építési és szerelési biztosítás
 • Általános felelősség, üzemeltetési és termékfelelősség stb.
 • Szakmai felelősség a különböző szakmai csoportok számára
 • A környezetvédelmi szempontból veszélyes eszközök tulajdonosainak és infrastruktúráinak felelősségbiztosítása
 • Szervezeti felelősségbiztosítás (D & O)
 • Gépjármű biztosítás
 • szállítási biztosítás
 • Mezőgazdasági biztosítás
 • Pénzügyi kockázatok biztosítása
 • Szolgáltatásaink:
 • Hatékony biztosítási és viszontbiztosítási megoldások kiépítése ügyfeleink üzleti tevékenységeihez és új projektekhez – “kezdettől fogva”
 • Komplex és integrált biztosítási és viszontbiztosítási megoldások szervezése egyedi feltételekkel és feltételekkel egy vállalat / holding valamennyi eszközére
 • A meglévő biztosítási programok és megoldások optimalizálása
 • Ajánlatok szervezése és lebonyolítása biztosítási és viszontbiztosítási megoldásokhoz
 • Kiválasztás és finomhangolás az optimális ajánlatra
 • Részletes elemzés, valamint a biztosítási és viszontbiztosítási irányelvek testre szabott kialakítása, hogy kielégítsük ügyfeleink tevékenységének minden követelményét és speciális jellemzőit
 • A biztosítási és viszontbiztosítási szerződések folyamatos támogatása a futamidő alatt, beleértve a veszteségmegelőzési segítséget;
 • Kockázatkezelési szolgáltatások
 • Hatékony kockázatkezelési rendszerek kialakítása és végrehajtása

További biztosítások a vállalatok számára

A különböző típusú felelősségbiztosítás mellett számos fontos üzleti biztosítás is létezik, amelyek közül röviden bemutatunk néhányat.

Üzleti tartalmát biztosítási

A tűz, a betörés vagy egyéb események által okozott kár gyorsan elkezdődhet, ha gépek, berendezések, áruk, berendezések stb. Itt az üzleti tartalombiztosítás tovább segíti.

Üzletbiztosítás az üzletmenet megszakításához

Ez egy foglalkozási biztosítás, amely lefedi a gépek és berendezések működési károsodását. Ha a művelet során megszakadnak, ez a vállalati biztosítás fedezi az értékesítési veszteségeket. Pontosabban, ebben a vállalati biztosításban a meghatározott időszakra vonatkozó működési költségeket és az elvesztett nyereséget megtérítik.

Biztosítás a munkavállalók számára

Számos olyan foglalkozási biztosítási kötvényt kínál, amelyet a munkáltató az alkalmazottai számára kiválthat. Általában vállalati nyugdíjbiztosítás vagy baleset biztosítás, de gyakran kötelező a szakszervezeteknél is. De az életbiztosítás vagy a befektetéshez kötött életbiztosítás is a foglalkozási biztosítás ezen formájához tartozik – általában közvetlen biztosításként ismerik őket. A munkavállalónak lehetősége van arra, hogy ezt a vállalati biztosítást a munkáltatóval váltsa át. Munkáltatóként ezzel a vállalati biztosítással kötheti munkatársait a vállalkozásához. A társadalombiztosítási járulékok a munkavállalók biztosításában is szerepelnek.

Jogvédelmi biztosítás

A jogbiztosítás, mint vállalati biztosítás, az alapvető védelmen túlmenően az egyes foglalkozási területekre is ki kell terjednie. Számos olyan kereskedelmi vagyonbiztosítási politika létezik, amely az egyetemes életkörülmények nagy részét lefedi. A vállalati biztosítás ilyen formájával meghatározó tényező az, hogy a biztosítási fedezetet az Ön igényeihez igazíthatja és kiterjesztheti.

Egyéb vállalati biztosítási lehetőségek

Ezen túlmenően a biztosítótársaságok számos követelést nyújtanak fedezeti ügyleteknek. A sok különleges üzleti biztosítások közé elsősorban tűzvédelmi biztosítás, szélvihar biztosítás, az elektromos biztosítás, vízkár biztosítás, hűség biztosítás, a tengeri biztosítási, építési biztosítás, leltár biztosítás, rossz adósság biztosítás, exporthitel biztosítás és még sok más.

Elemezze a költségeket – előnyöket a vállalati biztosítással

Az itt bemutatott vállalati biztosítások csak a lehetséges biztosítások választékát jelentik. Alapvetően ugyanez vonatkozik a vállalati biztosításra is: Induló vállalkozásként gondoljon arra, hogy milyen kockázatok állnak fenn kifejezetten a vállalatnál, és milyen pénzügyi hatásai lesznek. Beszéljen több szakemberrel az egyedi működési kockázatokkal a megfelelő vállalati biztosítás megtalálásához. Szerezzen be több ajánlatot és hasonlítsa össze a vállalati biztosítással.