Pénzügyi biztosítás

Mi a pénzügyi biztosítás?

Az egyes biztosítások esetében a biztosítási típus a biztosítási szerződés felvétele a biztosított kockázat típusának megfelelően. A biztosítási típusok a biztosítási vagy biztosítási osztályokba sorolandók, és továbbra is biztosítási csoportoknak minősülnek. Biztosítási típusokon belül a biztosítók gyakran különböző biztosítási szerződési formákat kínálnak, amelyeket termékként jelentenek. A biztosítási szerződések azonban természetesen számos biztosítási típushoz is tartozhatnak, ha különböző kockázatokat fedeznek fel a szerződésen belül. Biztosítási szerződések ezen bontását jogilag előírják egyes államokban, és a biztosítóknak ennek megfelelően le kell bontaniuk ügyleteiket. Ezenkívül a biztosítási szerződések tisztán tudományosan megalapozott alosztályai is szerepelnek, amelyeket szintén a biztosítási típusok és fióktelepek is neveznek.

A pénzügyi biztosításokról általánosságban

A pénzügyi szolgáltatások a pénzügyi közvetítők, különösen a pénzügyi szolgáltató intézmények által kínált pénzügyi piacképes szolgáltatások kollektív termékei. Különösen a hitelintézetek, a biztosítótársaságok, a lakáscégek, a hitelkártya-társaságok, a befektetési társaságok, a lízingvállalatok vagy a faktoring társaságok, a hitelügynökségek vagy akár az árnyékbankok is jogosultak a pénzügyi közvetítőkre. Pénzügyi eszközöket, finanszírozási eszközöket kínál, de vagyonkezelést, portfóliókezelést, hitelszolgáltatást, ügynöki tevékenységet vagy pénzügyi tanácsadást. A kereslet lehet más pénzügyi közvetítők és nem bankvállalatok, közjogi jogi személyek és természetes személyek.

Végül biztonságos a fizetési műveleteknél

Biztonság a pénzügyekért. Egy téma, amely mindenkit mozgat. Különösen az interneten. Sokan tartózkodnak a kényelmes online banki szolgáltatásoktól vagy vásárlástól. Mert ismerik a hálóban rejtőzködő veszélyeket. Mert aggódnak a számlainformációkról és a pénzükről. Megvan a megoldás.

Az ilyen típusú biztosítások  egyedülálló pénzügyi védelme az Ön biztonsága. A Pénzügyi biztosítás segítségével Ön világszerte és átfogóan védi a készpénz nélküli fizetésekkel kapcsolatos összes pénzügyi kockázatot: online és offline. Például az online banki szolgáltatások és az online vásárlás, a fiókadatok helytelen felhasználása és a hitelkártya lopása vagy elvesztése.

Pénzügyi biztosíték – védelem

az online banki szolgáltatásokban, beleértve a telefon-, fax- és e-mailes banki szolgáltatásokat.
amikor más online fizetési rendszereket is használ
(E-fizetés, például PayPal vagy giropay).
adathalászat révén.
a hitelkártyák és betéti kártyák vagy egyéb betéti kártyák, beleértve a kártya számát az interneten történő visszaélés ellen.
Közvetlen terhelés, banki átutalás és átutalás.
készpénzfelvétel esetén.
Miért fontos a pénzügyi védelem?
A bank nem fizet anyagi veszteségekért a súlyos gondatlanság miatt. Innovatív pénzügyi védelem biztosítja az Ön teljes fizetési tranzakcióit – még akkor is, ha feltételezzük, hogy súlyosan gondatlan.

Hamarabb előfordulhat mint sem gondolná

rossz linkre kattintva – és az Ön online adatait ellopják.
Nyaraláskor ellopták hitelkártyáját.
A lányod vagy fiú nem figyel rá, amikor online vásárol.
A fiókod adatait lopáskor betörés okozta.
A PIN-kódot gondatlanul tárolták – pl. a táskában.
Nem használsz elavult víruskereső szoftvert egy hacker támadásban.
Hamis e-mailre reagálnak, és adatokat tárnak fel – pl. A PIN-kód / TAN.
Ilyen vagy hasonló esetekben súlyos gondatlanság állhat fenn.
A bank nem fizet – pénzed elveszett.