Ápolási biztosítás

Ápolási biztosításról általánosságban

Az emberek öregszenek. Azonban ez is növeli a hosszú távú gondozás. A Szövetségi Egészségügyi Minisztérium azt jósolja, hogy nem lesz 2050-ben mintegy 4,4 millió ember ápolásra szoruló Németországban. Az állam tehát, hogy az egészségügyi biztosítás fizet Németországban kötelező gondozási biztosítási: Egészségbiztosítási fizetett többnyire a törvényes ápolási biztosítás, magán egészségbiztosítás magánbiztosítótól. Ez pénztár a szolgáltatás ápolási biztosítás, amelyeket öt ápolási fokos a 2017. Elegendő e szolgáltatások, de nem feltétlenül. Különösen az ellátás egy idősek otthonában, az ügynökök sokszor nem elegendő – a különbség kell majd finanszírozni a saját források. Ha nincs saját pénz több áll rendelkezésre, a rokonok is kell fizetni a fizetést. A magánbiztosítótól, amely fizet ki további összegeket betegápolással, személyes vagyonát, és azok a szakemberek érintetlenek maradnak.

Az ápolási biztosítás törvényes oldala

A jogi távú ellátás magánbiztosítótól biztosítaniuk kell, hogy a hosszú távú gondozási biztosítás kapnak alaptámogatás, amely lehetővé teszi számukra, hogy megbirkózzanak a mindennapi életben, anélkül, hogy anyagilag jobban megterhelik maguk vagy rokonaik. Abból a célból, karbantartási munkák értékelése Az egészségügyi szolgáltató az egészségügyi biztosítási vagy magán ellátás biztosított, és az azt követő megfelelő osztályozás alapvetően szükséges. Hosszú távú gondozási biztosítás által létrehozott jogalkotó előírja öt különböző ellátási szinteken. Attól függően, hogy a besorolás az ápolási pénztár nyújt alacsonyabb vagy magasabb ellátást. További információk a törvényes ápolási biztosítás.

Magánbiztosítás hosszú távú gondozás

Sajnos, az engedélyezés során ápolási mértéke nem jelenti azt, hogy az ellátásra szoruló és családja anyagilag jól biztosított: A legtöbb esetben a kormány által elrendelt hosszú távú ellátás messze nem elegendő, hogy fedezze a költségek egy idősek esetében. Ebben a tekintetben, célszerű kivenni további magánbiztosítótól amely segít vészhelyzetben, hogy a különbséget a tényleges kiadásokat. Magánbiztosítók Három különböző ellátás adalékanyag modellek: Az ellátásra a biztosítás, ha a biztosított személy kap egy korábban rögzített napidíj szabadprogram; ápolási biztosítás, amely egy bizonyos maximális garantált összeg megszerzése a fennmaradó költségeket, és fenntartása foglalkoztatási alap, amelynél az egyeztetett nyugdíjat fizetni.

Különböző típusú saját hosszú távú gondozás

Egyéni ellátás kiegészítő biztosítás különböző változatokban kapható: biztosítása napi egy rögzített árfolyam mind a gondozási ellátás biztosítási és az ellátás nyugdíj biztosítás; költségét az ápolási biztosítás részt vesz a fennmaradó költségeket után megmaradó kifizető az egészségügyi pénztár érdekel. Milyen hosszú távú ellátás a legjobb, csak eldönteni egyénileg Például mennyiségű segély biztosítási és nyugdíj ellátást hagyja ellentétben azokkal az ápolási biztosítás szabadon használható, míg a gondozási biztosítási mindig elkülönített. Ehhez a költségek jobban fedi ápolási biztosítás bizonyos körülmények között. A legtöbb kiegészítő biztosítás átveszi a besorolás kötelező biztosítás és látni a különböző ápolási fok különböző szintű kifizetéseket.

Az ápolási biztosítás ára

A költségek egy gondozási biztosítási alapja mindkét típusú hosszú távú gondozás, valamint az életkor és a biztosítottak egészségi, valamint az összeg az elfogadott maximális havi fizetés. Mivel a kor és egészségi tényezőket kell várni a biztosító nem volt túl hosszú. Emellett a hosszú távú gondozás bármely életkorban előfordulhat, és elvileg nem csak kizárólag az időseknek. Megkötése előtt a biztosítási, a biztosítók általában megkövetelik egy orvosi vizsgálaton. Vannak azonban olyan államilag támogatott, úgynevezett Care-Bahr-biztosítás, amely úgy van kialakítva, mint egy biztosítási ellátásra és nem igényel orvosi vizsgálatot. A Care-Bahr biztosítási szerezhet, aki már elérte a 18 éves kort, hogy fenntartsa a kötelező biztosítás, amelyet törvény vagy a magán- és eddig nem került alapú ellátás. Care-Bahr lehetővé, beleértve a korábban már meglévő feltételek teljessé.

Szolgáltatók összehasonlítása ápolási

Ki akarja, hogy vegye ki ápolási biztosítás, meg is aggódni, hogy milyen biztosítást ők inkább az első: Ha a választás az ápolási biztosításra esik, akkor azt is el kell döntenie, hogy jobb rendszabályt vagy ápolási Bahr-biztosítási szempontból jobb-e. Meg kell adni a részletes döntést: Nem minden hosszú távú gondozási biztosítás nyújtója ugyanazokat a feltételeket kínálja. Ez például akkor nyilvánvaló, ha az egyéni ellátási szintek biztosítási összegét a magán hosszútávú gondozás biztosításában figyelembe vesszük, még akkor is, ha ugyanolyan előnyökkel jár, a biztosítási díjak összege eltérhet, így sok pénz megtakarítható az ellátás biztosításának összehasonlításával.