Magán egészségbiztosítás

A magán egészségbiztosítás áttekintése

Szeretne magán vagy törvényes egészségbiztosítást kötni? Mit számít egy magán-kiegészítő egészségbiztosítás? Mikor van a legjobb idő a magán hosszútávú gondozás biztosítására? A legtöbb németországi egészségbiztosított törvényes egészségbiztosítás mellett döntött. Ez azonban nem az előnyök miatt következik be, hanem a jogszabályi keretek között, hogy képes legyen magánbiztosítási teljesítésére. A közegészségügy, a magánszemélyek és az éves jövedelem felső határát meghaladó éves jövedelemmel rendelkező munkavállalók szabadon hozzáférhetnek a magán egészségbiztosításhoz. A készpénzes betegek kiterjeszthetik biztosítási juttatásukat, de egyéni kiegészítő egészségbiztosítással, és így elérhetik a magán egészségbiztosítási biztosítási szintet. Egy kiegészítő egészségbiztosítás, amely szintén sok magánnyugdíj-biztosítással rendelkező személy számára fontos, magáncélú ápolási biztosítás. Az egészségbiztosítás áttekintése az adott típusú biztosításhoz vezet, és tájékoztatja Önt az alapvető szempontokról, mint például a költségekről, az előnyökről és a különleges jellemzőkről. Ingyenes szolgáltatás: Minden egyes egészségbiztosítás esetében kényelmesen és online igénybe veheti nálunk a szolgáltatók vagy a járulékok összehasonlítását.

A magán-egészségbiztosításról bővebben

A “magánbiztosítás” számos német orvosi gyakorlat és kórház varázsa, amely gyorsabb és átfogóbb kezelést biztosít. Azonban nem mindenki képes megfizetni, a magán-egészségbiztosítást, vagy a PKV rövid, csak bizonyos csoportok tagjait fogadja el. Ezek közé tartoznak a köztisztviselők, az önálló vállalkozók, a szabadúszók és a munkavállalók, akik a kötelező biztosítási felső határ felett keresnek. Még a hároméves időszak alatt még a családbiztosok is csatlakozhatnak a magán egészségbiztosához.

A magán-egészségbiztosítás előnyei

Ki magántulajdonossá teszi a lehető legeredményesebb eredményeket. A szolgáltatások köre kiterjed a kötelező egészségbiztosítási orientált PKV alap-kamatlábra a legjobb szolgáltatások kötegelt díjazására. A piacon számtalan különböző díjszabás van a különböző biztosítók körében, amelyek alapvetően a szolgáltatási modulok járóbeteg-ellátásából, betegellátásából, fogászati ​​szolgáltatásaiból és a beteg napi juttatásából állnak. Ezenkívül további szolgáltatások is adhatók hozzá. A biztosítási birtokosoknak először ellenőrző listát kell létrehozniuk – lásd a “Három lépés a PKV-be” – a kívánt előnyökkel, majd alaposan hasonlítsa össze a biztosítókat és a tarifákat, és végül kapjon ajánlatokat a kedvenceikből.

Egészségügyi ellenőrzés

Egészségügyi ellenőrzés nélkül nincs magán-egészségbiztosítás – ezért mindenki, aki biztosítani kívánja, először válaszolnia kell a kedvezőbb biztosító társaságok egészségügyi kérdéseire. A kérdések a biztosítótól függően eltérőek lehetnek a megfogalmazásban és a számban – a kérelmező számára jó, ha a lehető legkevesebb, és érthetően megfogalmazott kérdéseket tesz fel. Ez információt nyújt biztosíthatóság és prémium összegét, de nem lehet kezelni a biztosító, mintha ez egy kötelező kérés. Ez azért fontos, mert az elutasított alkalmazás növeli a megújított elutasítás kockázatát a következő biztosítónál. Ha nehézségek merülnek fel az egészségügyi kérdések megválaszolásában, kérjen tanácsot szakembertől.

Magán egészségügyi biztosítás vagy kiegészítő egészségbiztosítás?

Ha bejön a magán egészségbiztosítás, gyakran nehéz, néha lehetetlen, hogy visszatérjen a törvényes egészségbiztosításhoz. A lépés a magán egészségbiztosítás kell, kétszer is meggondolják, különösen azért, mert most sokféle kiegészítő egészségbiztosítás nyilvánosan biztosított, így: Ezek biztosítják az adott hónapban járulékok, amelyek megfelelnek azon a magán egészségbiztosítás (például: fogászati ​​biztosítást). A magán-egészségbiztosítási járulékok a korral nőttek. Magántulajdonban biztosított, ahol a tarifa túl drága, hogy a magánbiztosítók világ számos módja van, hogy az alacsonyabb díjak: Tehát váltás alacsonyabb mértékű saját társadalma is lehetséges, például fokozza a levonható vagy karcsúsítását előnyöket. Emellett elképzelhető a külföldi magán-egészségbiztosítót érintő változás is.