Utasbiztosítás

Mi az utasbiztosítás?

Az utasbiztosítás olyan biztosítási kötvény, amely az utazással kapcsolatos különböző kockázatokat fedezi. Az utazási biztosítás az utazás során igénybe vett biztosítási kötvényeket jelenti. A legfontosabbak az utazási lemondási biztosítás, az utazási egészségbiztosítás, az utazási baleset biztosítás, a poggyászbiztosítás, az utazásmegszakítási biztosítás és az utazási újbóli biztosítás; További biztosítások: utazási személyi felelősségbiztosítás, utazási jog biztosítás és utazási segítség biztosítás. Ezeket a biztosításokat külön-külön vagy kombinációban nyújtják (biztosítási csomag), többek között biztosítótársaságok, hitelkártya-társaságok és közlekedési klubok.

Mik az utasbiztosítás elemei?

 • Útlemondási biztosítás
 • Az utazás megszakítása biztosítás
 • utasbiztosítás
 • Utazási balesetbiztosítás
 • Poggyászbiztosítás
 • Utasbiztosítás foglalásmódosítási

Mi a törlési biztosítás?

Az utazási lemondási biztosíték, amelyet az utazási lemondási biztosításnak is neveznek, visszafizetést nyújt a törlés költségeiért. A lemondás azt jelenti, hogy egy lefoglalt ünnep vagy üzleti út különféle okok miatt, például betegség miatt, nem tud versenyezni. Ez része az utazási biztosításnak, és lehet akár levonható, akár levonható. A többletet a biztosítótársaságok levonják. Mivel mindig van valami, nincs szabadsága az ünnepekre. Emiatt minden utazónak ki kell vonnia ezt a biztosítást. A tarifától függően különböző kockázatokat biztosítanak. Ha utazási lemondási biztosítékot vett be, és nem utazhat, a biztosító megtérít Önnek a lemondás költségeit. Ez különösen magában foglalhatja a lemondási költségeket, amelyek a lemondás időpontjától függően az utazási ár 90% -áig terjednek. Minél közelebb kerül az utazási dátum, annál magasabb az utazás lemondási költsége. Lejárható – levonható az utazási lemondás biztosításához A levonási vagy a levonható, a megtagadási biztosíték által megértett összeg alatt a nyugdíjas által fizetendő összeget. Ezzel az összeggel csökkentik a kifizetési összeget. Függetlenül attól, hogy levonja az utazási lemondási biztosítékot, vagy anélkül, attól függ, hogy milyen személyes érzéseid vannak. A díjcsomag levonásával történő megválasztásával a díjcsökkenés csökken, de akkor Önnek a költségek egy részének viselését kell követnie. Ha levonás nélkül utazási lemondási biztosítékkal rendelkezik, akkor a díj magasabb, mint a levonható díj, de a biztosítás azután fedezi a megtérítendő kár teljes költségét.utasbiztosítások

Mit tartalmaz a törlési biztosítás?

A törlési biztosítás magában foglalja az utazásból való kivonás költségeit, például a lemondási díjakat, ha az események egyike bekövetkezett, amelyet a biztosítás a biztosítási feltételekben történő visszavonás indokaként jelentett.

Milyen betegségekkel jár az utazási lemondási biztosítás?

A törlési biztosítás csak váratlanul súlyos betegségek esetén alkalmazható. Nem segít a krónikus betegségekben. A betegségeket nem lehet felsorolni, mivel az orvosnak egyedileg kell döntenie, hogy képes-e utazni.

Hol foglalhatok le egy lemondási biztosítást?

Például az utazási lemondási biztosítást közvetlenül a honlapunkon veheti igénybe. Ha utazási adatait számítógépbe írja be, a prémiumot kiszámítja, és a biztosítási dokumentumokat közvetlenül e-mailben vagy postai úton kapja meg.

Mikor alkalmazandó az utazási lemondási biztosítás?

A tervezett nyaralás előrejelzése remek, de hirtelen Ön vagy gyermeke vagy munkája megváltozik. Sok váratlan okból a lefoglalt nem utazhat, de nem kell mindig mérges a kapott lemondási költségek – feltéve, hogy befejezte előre útlemondási biztosítást.

Mikor érdemes az utazási lemondási biztosítást?

Az utazási lemondási biztosíték minden utazásra világszerte érdemes, legyen szó akár csomagtúráról, last minute vagy városi szünetről. Gyakran hallja, hogy a járat törlése biztosítás csak a drága utazásokra érdemes. Ez nem igaz, még az olcsó utazások, mint például az utolsó pillanatban kínálnak magas költségeket az utazás lemondása.

Az utazás lemondása

utasbiztosítás-olcsón
A biztosítási költségeket a váratlan okokból a foglalás törlése esetén fizeti meg.

 • Súlyos balesetet szenvedett az utazása előtt
 • Van egy betegsége vagy halál a családban
 • Hiányzik a kimenő járat, mert a vonattal való érkezés drasztikusan késik
  utazás megszakítása. A biztosítás megtérülést nyújt, ha a nem tervezett üdülést meg kell szüntetni vagy meghosszabbítani – Egy közeli hozzátartozó vagy egy utazó társ hirtelen halálakor.A váratlan megszüntetést ünnepnapon kapja meg Ön megszünteti az ünnepet, és le kell mondania a lefoglalt eseményeket utazási egészségügyi.

A biztosítás kiterjed az orvosi költségekre a külföldi betegség esetén

Például: Az orvosi költségek
kezelés A kórházba történő szállítás a mentőszolgálat által
Visszatérés a lakóhelyére, mert nincs orvosi ellátás a nyaraláson
poggyász.A biztosítás visszatérítésre kerül, ha a csomagja elveszett vagy sérült. Például: Az elektromos és sporteszközök károsodása
Ékszerek, ajándékok és ajándékok elvesztése
A beérkező csomagok később érkeznek az nyaralási helyre, és cserét kellett vásárolnia